LT School - шаблон joomla Продвижение

Natural Dog Snacks Algemeen

Natuurlijke en gezonde snack

Alle producten zijn uitsluitend gemaakt van met zorg geselecteerd puur Hollands vlees. Zonder toevoeging van geur-, kleur- en smaakstoffen, vrij van graan, chemische anti-oxidanten, gluten of enige vorm van bindmiddel. Zeer geschikt voor honden met een allergie of dieet. Kortom een natuurlijk, gezond en verantwoord tussendoortje en beloning voor uw hond.

 

Ruim assortiment

Met ons ruime assortiment gedroogde snacks is er altijd wel iets, waarmee u uw trouwe viervoeter kunt verwennen. Door dat de productie in eigen fabriek plaats vind, kunnen wij u een zeer hoog kwalitatief goed product aanbieden. Het productie proces geschied op ambachtelijke wijze, onder strenge controle en volgens de wettelijke regelgeving. Omdat wij werken met een natuur product zal het uiterlijk van onze snacks continue verschillen, echter zal het natuurlijke gezonde karakter van de inhoud ongewijzigd blijven.

 

Maximale kwaliteit voor de retail

Na een natuurlijk droogproces op de juiste temperatuur vind er een eindcontrole plaats. De producten kunnen worden geleverd in bulk en in zakjes. En onder voorwaarden ook onder private label. Na deze fase worden de snacks klaar gemaakt voor verzending naar de klant. Wij leveren uitsluitend aan dierenspeciaalzaken, winkelketens, groothandels en inkooporganisaties in binnen en buitenland.